У Кропивницькому відбудеться національний фестиваль-конкурс дитячої, юнацької та молодіжної творчості

Перегляди: 1143

12 - 13 жовтня у Кропивницькому відбудеться національний Фестиваль-конкурс дитячої, юнацької та молодіжної творчості «Fest миру, радості, добра».

Про це сьогодні, 26 вересня, повідомили організатори заходу, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Проект реалізується за підтримки Українського культурного фонду.

«Враховуючи те, що досвід у нас є, обговорили свій варіант проекту і подали заявку з усіма необхідними документами для того, щоб команда Українського культурного фонду розглянула можливість проведення такого фестивалю в нашому місті з керівництвом нашої команди, - розповіла керівник КСТ «ОЛІМП» Марина Машина. - На першому етапі учасники подали більше 600 проектів, перший етап відсіяв десь 150 проектів, ми залишилися далі проходити конкурс. Потім отримали запрошення і нам оголосили рішення, що з більше 400 проектів наш проект зайняв 36 місце і набрав 90 балів зі 100».

У програмі фестивалю-конкурсу:

- благодійні концерти від учасників фестивалю в обласній дитячій лікарні, Кіровоградському будинку дитини, Кіровоградському обласному психо-неврологічному інтернаті;

- концертна програма до Дня захисника України на території третього полку спецпризначення Збройних Сил України;

- виставка-конкурс дитячих малюнків, присвячених тематиці фестивалю;

- перегляд конкурсних виступів колективів-учасників проекту «FEST миру, радості, добра»;

- майстер-класи від фахівців сучасної та спортивно-бальної хореографії;

- виставка робіт майстрів декоративно-прикладного мистецтва;

- гала-концерт учасників та переможців фестивалю - конкурсу «FEST миру, радості, добра».

Вхід та участь у всіх заходах фестивалю безкоштовні.

«Ми вирішили не просто провести фестиваль творчих колективів, ми вирішили провести фестиваль, де ми можемо зібрати учасників такого складу – від великих до найдоросліших, від дебютантів до професіоналів, від тих людей, як талановиті, здорові, щасливі, до тих, які потребують нашої уваги, допомоги, участі», - зазначила Марина Машина.

Більш детальну інформацію про умови участі та співпраці можна отримати за телефонами координаторів проекту: +38(050) 6488097; +38(050)6840373; +38(050)5285620.