«Олександрія» не впоралася з «Чорноморцем» і вилетіла з Кубку України

Перегляди: 635

У кубковому матчі в Одесі проти «Чорноморця» тренерський штаб «Олександрії» вирішив задіяти дублерів, які лідирують в чемпіонаті U-21, та гравців, які не мали достатньої ігрової практики в Прем’єр-лізі.

У першому таймі основа одеситів не мала відчутної переваги, та й особливо небезпечних моментів у підопічних Ангела Червенкова не було, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Але на 43 хвилині у ворота гостей призначили доволі сумнівний пенальті, який впевнено реалізував колишній гравець «Олександрії» Артем Чорній – 1:0.

Після перерви олександрійці почали ризикувати, але нанівець усі намагання «містян» відігратися звела прикра помилка Гліба Бухала. Захисник на 74 хвилині зробив невдалу передачу назад на свого голкіпера, а Володимир Коваль скористався таким «подарунком» і переграв Владислава Леванідова – 2:0.

Третій гол «моряки» забили на 83 хвилині після контратаки, яку ударом вже у порожні ворота завершив Артем Чорній, оформивши дубль у ворота своєї колишньої команди, – 3:0.

«Олександрія» припинила виступи в Кубку України.