У Кропивницькому - 383 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

Перегляди: 1618

У Кропивницькому проживають 383 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, більшість з них охоплені сімейними формами виховання.

Про це повідомила начальник управління з питань захисту прав дітей міської ради Тетяна Тимоховська, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Наразі за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам плануємо придбання квартир для дітей-сиріт, яким уже виповнилося 18 років, але вони не досягли 23-річного віку. Ці особи перебувають на черзі як ті, що потребують поліпшення житлових умов», - сказала Тимоховська.

В рамках відзначення Дня усиновлення завтра у Кропивницькому проводитимуть інформаційну роботу щодо усиновлення, створення ДБСТ, прийомних сімей, аби якомога більше дітей охопити сімейними формами виховання.

Нагадаємо, сьогодні, 28 вересня, на площі перед міською радою у Кропивницькому провели акцію-флешмоб «Усиновлення – це любов назавжди».