Представників Кіровоградщини разом з юнацькою збірною України урочисто провели на Олімпіаду. (ФОТО)

Перегляди: 2823

Сьогодні, 29 вересня, на базі олімпійської підготовки в Конча-Заспі відбулося свято з нагоди проводів збірної України на юнацькі Оліпмпійські ігри, які  з 6 по 18 жовтня пройдуть у аргентинському Буенос-Айресі.

У складі нашої команди є й два спортсмени з Кіровоградщини - легкоатлет Олег Дорощук та представник спортивного скелелазіння Ярослав Ткач, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Також до Аргентини найближчим часом вирушають наставник Ярослава Ткача -  Микола Побережець та спортивний журналіст  Юрій Ілючек.

Сьогодні ж у теплій дружній атмосфері вдалих виступів юним атлетам побажали олімпійські чемпіони та призери Олег Верняєв, якому саме в цей день виповнилося 25 років, Ольга Харлан, Жан Беленюк, Денис Силант'єв, переможниця попередньої юнацької Олімпіади Юлія Левченко й звісно президент НОК України Сергій Бубка.

Лунали побажання від телезірок Тимура Мирошниченка та Маші Єфросініної. Самі ж майбутні учасники олімпійських стартів - кожного з 55 представили особисто -ділилися враженнями.

Наостанок зірки українського спорту передали своїй юній зміні прапор України, який був з нашою командою на Олімпіаді 2016 року в Ріо-де-Жанейро, а кульмінацією урочистостей була мить, коли спортсмени запустили в небо різнокольорові повітряні кульки.