У Кропивницькому відкрили майданчик для міні-футболу (ФОТО)

Перегляди: 3292

На території Кіровоградського обласного навчально-виховного комплексу (гімназія-інтернат-школа мистецтв) відкрили спортивний майданчик для міні-футболу зі штучним покриттям сьогодні, 3 жовтня.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Будівництво здійснювалося за рахунок коштів державного бюджету на умовах співфінансування з обласного бюджету – всього майже півтора мільйона гривень, передає кореспондент CBN.

Реалізація програми із будівництва спортивних майданчиків – це одна зі складових як державної програми, ініційованої Президентом України, так і місцевого регіонального проекту «Здоров’я наших дітей», який запустив очільник області Сергій Кузьменко.

«Мені дуже приємно, що ми змогли за короткі терміни реалізувати класний проект в обласному центрі. В області ми вже збудували 12 футбольних полів. І це тільки перша частина. У цьому році плануємо ще стільки ж полів збудувати, щоб якомога більше хлопців і дівчат на Кіровоградщині мали можливість займатися спортом і вести здоровий спосіб життя», – наголосив Сергій Кузьменко.

Майданчиком користуватимуться учні гімназії та студенти педагогічного університету.

Нагадаємо, у рамках державної програми у цьому році Кіровоградська область отримає більше 8 мільйонів гривень на реконструкцію 11 спортмайданчиків.