Набережну Інгула в Кропивницькому спробують реконструювати наступного року

Перегляди: 1031

Як у Кропивницькому реалізуються проекти-переможці конкурсу «Громадський бюджет-2018», сьогодні, 5 жовтня, на своєму засіданні з'ясовувала координаційна рада з питань Громадського бюджету Кропивницького під головуванням секретаря міськради Андрія Табалова.

На сьогодні з 28 минулорічних проектів реалізували 15, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Щодо решти звітували представники управлінь, відповідальних за реалізацію проектів.

З 13 проектів, якими опікується управління молоді і спорту, нереалізованими залишилися три, в тому числі «Гідна робота та можливості соціалізації – для людей з особливими потребами». В управлінні чекають на доставку обладнання.

Головне управління ЖКГ відповідає за впровадження в життя семи проектів на більше ніж 920 тисяч гривень. Як зазначив керівник управління Віктор Кухаренко, три з них вже реалізовані. Триває документальна перевірка проекту пішохідного містка через річку Біянка по провулку Катранівському.

«Завтра підрядна організація приступає до реалізації проекту майданчику "Дитячі мрії" на вулиці Коваленка», - розповів Кухаренко.

До кінця жовтня благоустроять та озеленять вулицю Бобринецький шлях, а також сквер «Молодіжний громадський простір» між вулицями Жадова і Попова.

Найбільші проблеми - з реалізацією проектів, за які відповідає управління капітального будівництва, зокрема встановлення та облаштування глядацьких трибун на бейсбольному стадіоні «Юність» та реконструкція набережної Інгула. Координаційна рада вирішила окремо розглянути проекти, які фінансуватимуться містом і меценатами, і проголосувала за те, щоб профільні управління заклали відповідні кошти в свої галузеві програми і реалізували проекти 2019 року.