У Кропивницькому шукають виконавців патріотичної пісні

Перегляди: 3348

Виконавців сучасної пісні віком від 15 до 35 років запрошують до участі у фестивалі української патріотичної пісні «Моє ім’я — Україна».

Про це CBN поінформували в прес-службі міської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За інформацією організатора фестивалю — управління молоді та спорту, фестиваль чекає на солістів-вокалістів, вокальні дуети та тріо, які виконують пісні патріотичної тематики, та вже заявили про свої успіхи у музичних конкурсах та фестивалях різного рівня.

Конкурсне прослуховування учасників фестивалю відбудеться 8 листопада, о 13:00, у глядацькій залі медичного факультету № 2 Донецького національного медичного університету (м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 1).

Виконавці мають підготувати дві українські пісні патріотичного спрямування, які виконуються під фонограму (-1), інструментальний супровід або «a cappella» загальною тривалістю не більше дев'яти хвилин.

Конкурсна програма фестивалю проводиться за номінацією «Солісти-вокалісти, дуети та тріо» у двох вікових категоріях:

1 категорія – від 15 до 23 років включно;

2 категорія – від 24 року до 35 років включно.

Для участі у фестивалі необхідно подати заявку на електронну адресу: umc@krmr.gov.ua або в друкованому вигляді за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 41, кімн. 313.

Термін подачі заявок завершується 1 листопада 2018 року.

Детальніше з умовами конкурсу можна ознайомитись за цимпосиланням, або зателефонувати за номером  0505141722.