У Кропивницькому затримали чоловіка, якій обікрав понад 30 авто

Перегляди: 755

У Кропивницькому поліцейські викрили зловмисника, який обкрадав автомобілі.

Про це CBN повідомили у прес-службі ГУ НП в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

До відділу поліції надійшла низка повідомлень від місцевих жителів про крадіжки з транспортних засобів. Правоохоронці встановили причетність до злочинів 23-річного раніше судимого кропивничанина.

За інформацією правоохоронців, чоловік проникав до салонів авто, розбиваючи скло. Обкрадав переважно автомобілі іноземного виробництва, забираючи відеореєстратори та навігатори. Чуже майно зловмисник продавав.

«У результаті проведення низки розшукових заходів працівники поліції встановили особу серійного злодія та його місцезнаходження. Загалом на рахунку чоловіка більше трьох десятків фактів крадіжок», - повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко.

Особу затримали у порядку статті 208 КПК України та оголосили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.