Працівники ПриватБанку висадили алею Мрій у протитуберкульозному санаторії (ФОТО)

Перегляди: 1531

Вихованці комунального закладу «Староосотський дитячий обласний протитуберкульозний санаторій» запросили своїх меценатів, серед яких і топ-менеджери Кіровоградської філії ПриватБанку, щоб разом висадити Трояндову й алею Мрій та відвідати урочище Холодний Яр.

Про це CBN повідомили у прес-службі ПриватБанку у Кіровоградській області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Діти запросили банкірів, аби показати, який ремонт приміщень вони зробили, завдячуючи їхній допомозі, та разом створити затишок і на подвір’ї закладу, висадивши саджанці ялинок, троянд та хризантем у імпровізованих алеях.

«Кожен саджанець ялинки - це ніби наша мрія, - розповів вихованець закладу Дмитро. - Ми будемо поливати, піклуватися про них, а вони - зростатимуть, зростатимуть і наші мрії».

Гостям також влаштували екскурсію урочищем Холодний Яр, де розповіли про його історію та показали українське диво - дуб Максима Залізняка.

«Для нас це велика честь долучитися до такої почесної місії - створення алей для діток санаторію. Ми, звичайно, не чарівники, але намагатимемося і в майбутньому здійснювати хоч якусь частинку їхніх мрій, - зазначив директор Кіровоградської філії ПриватБанку Ростислав Масло. - Я приїхав на Кіровоградщину з Дніпра і вперше відвідав Холодний Яр. Вразили його історія, події, які там мали місце».

На завершення діти подарували гостям подарунки, виготовлені власноруч, та пригостили пирогами.