У Кропивницькому створили цілодобові аварійно-відновлювальні бригади

Перегляди: 862

Для своєчасного реагування на аварійні ситуації житлово-експлуатаційні організації обласного центру створили цілодобові аварійно-відновлювальні бригади.

Про це CBN повідомили у прес-службі міськради Кропивницького.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Для цього вже забезпечили необхідний запас паливно-мастильних матеріалів і матеріальних ресурсів.

Місто готується також до боротьби зі снігом. За інформацією в. о. заступника міського голови Віктора Кухаренка, КП «Універсал-2005» здійснює переобладнання спеціалізованої техніки: 30 спеціальних транспортних засобів планується задіяти під час очищення автодоріг міста від снігових заметів.

Для забезпечення життєдіяльності Кропивницького в особливих погодних умовах підприємство накопичило паливно-мастильні матеріали: 25 тисяч літрів бензину, 30 тисяч літрів дизельного палива, тисячу літрів мастила та протиожеледні матеріали: 565 тонн солі, 2,5 тонни відсіву.

А щоб належно утримувати садово-паркові об’єкти в осінньо-зимовий період 2018 - 2019 років, КП «Благоустрій» придбало 35 тонн протиожеледної суміші для посипання садових доріжок у зелених зонах.