Кропивничанка представляє Кіровоградщину на чемпіонаті світу зі спортивної гімнастики

Перегляди: 3679

З 25 жовтня по 3 листопада в столиці Катара Досі проходить чемпіонат світу зі спортивної гімнастики.

На цьому спортивному форумі Кіровоградську область представляє вихованка СДЮШОР «Надія» Катерина Шумейко, повідомив СВN директор школи Станіслав Рой.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Поки що кропивничанку залучили до національної збірної в якості запасної, й участі в кваліфікації командної першості, де українська команда посіла 20 місце з 38 жіночих збірних, вона не брала.

До фінальної стадії та розіграшу путівок на майбутню Олімпіаду українки Яна Федорова, Валерія Осіпова, Ангеліна Радівілова, Альона Титаренко та Діана Варинська не потрапили. Але місце на наступному чемпіонаті світу, де остаточно визначаться всі учасники Олімпійських ігор, українські гімнастки собі забронювали.

Водночас Олег Верняєв, Ігор Радівілов, Петро Пахнюк, Максим Василенко та Владислав Гріко зупинилися в кроці від фінальної вісімки, посівши дев’яте місце. Лідер української збірної, олімпійський чемпіон Олег Верняєв, який щойно відновився після травми, кваліфікувався до змагань з чоловічого багатоборства з 19 результатом.

У складі збірної Грузії на чемпіонаті світу виступав ще один вихованець кропивницької СДЮШОР «Надія» Віталій Арсеньєв-молодший.