У Кропивницькому «Батьківщина» використала для реклами фото вояка без його відома

Перегляди: 2622

На білборді, який розміщений на «Ковалівському» мосту і рекламує ВО «Батьківщина», зображений учасник АТО з Кропивницького.

Але сам чоловік і не підозрював про свою прихильність до політичної партії, розповіла CBN його сестра Анастасія Квятик.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Раніше це фото розміщувалося на військовій частині навпроти філармонії як реклама служби. Ця фотосесія є в нас удома роздрукована. Фото злегка зафотошоплене, йому окуляри наділи, але це він. Я не знаю, можливо, авторські права належать військовій частині, це ми не уточнювали», - сказала вона.

«Я не пам'ятаю, щоб там взагалі була фотографія якогось реального чоловіка. Наскільки я знаю, персонаж був намальований. Це не реальна взагалі людина, кого там у ньому впізнали, я не знаю, можна кого завгодно в ньому впізнати», - прокоментував депутат міськради Кропивницького від «Батьківщини» Олександр Цертій. На білборді зі світлиною бійця зазначено, що свято до Дня захисника Вітчизни, на яке запрошували кропивничан, - ініціатива Цертія та «Батьківщини».

Сестра військового говорить, що сприйняла побачене як пригоду. Протягом останнього року через службу брата родичам не часто вдавалося поговорити і побачитися, тож сьогодні дівчина вирішила спеціально вийти з маршрутки на цьому місці й зробити селфі.

Нещодавно розгорівся скандал між шоуменом Сергієм Притулою та «Батьківщиною». Притула вимагав вибачень за використання його світлини та імені з прізвищем у політичній рекламі й домігся свого.