БК «Золотий Вік» поступився в Маріуполі

Перегляди: 892

В чемпіонаті України з баскетболу серед команд Вищої ліги баскетбольний клуб «Золотий Вік» сьогодні, 3 листопада, на виїзді зустрічався з МБК «Маріуполь».

У першій половині зустрічі господарі майданчику зробили ставку на дальні кидки й до певного часу це приносило свої плоди - на початку другої чверті перевага марупольців досягла 16 очок, повідомляє CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Але кропивничани знайшли в собі сили повернутися до гри, налагодили дії в захисти, все менше надавали шансів конкурентам на вільні кидки з периметра, а самі стали частіше влучати з дальної та середньої відстані. Як наслідок, до великої перерви гостям вдалося відіграти 10 очок, й на відпочинок команди відправилися за рахунку – 48:42.

В третій чверті гості спочатку наблизилися до суперників на відстань трьох очок, але потім в грі нашої команди стався провал. «Золоті» стали часто помилятися в нападі й не встигали вправно захищатися. Господарі поступово збільшували свою перевагу кидками із середньої відстані та з-під кільця, адже з дальніми влучаннями в обох команд виникли проблеми. Тож після третьої чверті наші сподівання на переможний підсумок цього матчу виглядали майже безнадійними. Адже рахунок був 75:55 на користь МБК «Маріуполь».

Але першу трихвилинку 4-ї чверті гості провели просто відмінно. Суперники не очікували такого налаштування кропивничан, яким вдалося відіграти відразу 10 пунктів і повернути інтригу – 77:67. Але більшого зробити конкурентам маріупольці не дозволили. Господарі знову стали діяти злагоджено, перестали помилятися й намагалися доводити кожну свою атаку до логічного завершення. І за три хвилини до фінальної сирені наші суперники знову мали комфортний відрив – 89:69.

І тут знову прокинулися «золоті», які билися до останніх секунд, продемонструвавши характер і навіть вигравши заключний період. Але надолужити втрачене в третій чверть баскетболістам «Золотого Віку» так і не вдалося. Матч завершився з рахунком 97:84 (28:22, 20:20, 27:13, 22: 29). Зазначимо, що в цьому матчі вперше зіграли Олександр Петров, який відновився після травми, а також новачок Ілля Кабацюра. Ну а «Золотий Вік» зазнав вже п’ятої поспіль поразки в новому сезоні.

Ну а самими результативними в «Золотому Віці» стали: Олександр Дробязко – 17 очок, 5 підбирань, Богдан Сосой – 15 очок, 4 передачі, Юрій Крамар – 15 очок, 10 підбирань.