Мер Кропивницького наказав теплопостачальникам контролювати опалювальний сезон

Перегляди: 817

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович дав доручення теплопостачальним підприємствам КП «Теплоенергетик» і ДП «Кіровоградтепло» постійно контролювати опалювальний сезон.

Про це він заявив на апаратній нараді сьогодні, 5 листопада, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Попереджаю про персональну відповідальність. Ви і ніхто інший зараз відповідає за тепло. Тому постійний контроль! Якщо сталася якась аварійна ситуація, порив, то швидко і якісно виконати необхідні роботи», - сказав Райкович.

Також він доручив двічі на день перевіряти температурний режим у школах, дитсадках, лікарнях і соціальних закладах обласного центру.

«Двічі на день перевіряти температуру у закладах освіти й здоров'я. У разі найменших перебоїв - повідомляти профільні управління міськради, тепловиків і якнайшвидше вирішувати питання!» - додав міський голова.

Нагадаємо, ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» заявило, що має номінації на природний газ на першу декаду листопада. У КП «Теплоенергетик», за даними підприємства, також є номінації.