Всеукраїнські змагання з художньої гімнастики пройшли у Кропивницькому

Перегляди: 1352

Минулими вихідними в спортивному залі факультету фізвиховання ЦДПУ ім. В.Винниченка відбувся Відкритий кубок Кіровоградської області та Всеукраїнські змагання «Кіровоградська зіронька», повідомляє кореспондент CBN.

За перемогу боролися 138 гімнасток. Кропивницькі грації підтвердили в рідних стінах свій високий клас. За програмою майстрів спорту перемогу здобула студентка ФФВ Анастасія Волошина, а вихованка кропивницької ДЮСШ-3 Анна Нестеренко посіла третє місце. За програмою кандидатів у майстри спорту однакову суму балів набрали ще одна вихованка ДЮСШ-3 Єлізавета Савенкова та одеситка Валерія Сторожева, які отримали золоті нагороди. Срібло й бронзу завоювали кропивничанки Олександра Антонова та Єлізавета Горбунова. Чемпіонок та призерів до успіху привела тренер Анастасія Мельник.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На третю сходинку п’єдесталу пошану після змагань гімнасток за програмою першого розряду зійшла ще одна учениця ДЮСШ-3, підопічна Людмили Виноградової Марія Локарєва.