Стали відомі найбільші підприємства-боржники з виплати заробітної плати на Кіровоградщині

Перегляди: 998

З початку року органи державної виконавчої служби Кіровоградщини стягнули з недобросовісних роботодавців 1,5 млн грн. заборгованості з заробітної плати.

Про це під час прес-конференції сьогодні, 7 листопада, повідомив заступник керівника з питань державної виконавчої служби Віктор Журавко, передає CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«У порівнянні з іншими регіонами на Кіровоградщині простежується абсолютно не критична ситуація зі стягненням боргів із зарплати. Наразі нам вдалося виконати 93% рішень з цієї категорії, незважаючи на те, що деякі працедавці намагалися хитрувати, переоформлюючи майно та банківські рахунки. Це стало можливим і завдяки роботі регіонального штабу і мобільних груп з ліквідації заборгованості по заробітній платі», – прокоментував посадовець.

Віктор Журавко озвучив назви найбільших боржників-підприємств. За його словами, понад 638 тис. грн. заборгованості з зарплати на користь 216 працівників державні виконавці стягнули з комунального підприємства «Теплокомуненерго» Олександрійської міської ради. Близько 130 тис. грн. також отримали робітники державного підприємства «Кіровоградський облавтодор» і товариства з обмеженою відповідальністю «КАТП».