У Новоукраїнці визначили володаря кубку ОТГ з волейболу

Перегляди: 1024

Відкритий кубок Новоукраїнської ОТГ з волейболу відбувся минулої суботи в спортивному залі «Ювілейний», повідомив СВN ініціатор змагань, голова Новоукраїнської міської федерації волейболу Олександр Корінний.

У турнірі за перемогу боролися п’ять аматорських команд: «Зерновик» (Новоукраїнка), «Помічна» (Помічна), «Лан» (Новомиколаївка), «Еней» та «ЗШ № 5» (Рівне).

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Усі свої поєдинки виграв «Зерновик», який і став володарем почесного трофею. Другими фінішували волейболісти з Помічної, а на третьому місці змагання закінчив ВК «Лан» із Рівного.

Кращими гравцями визналя Андрія Денисенка та Олександра Забілястого (обидва - «Зерновик»), Володимира Рубана і Валерія Зеленського (обидва - «Помічна»).

Приз кращого тренера турніру отримав наставник «Лану» Микола Антонюк.

24 грудня 2018 року стартує відкритий 11 чемпіонат Новоукраїнської об’єднаної територіальної громади. Формування учасників змагань триватиме до 15 грудня 2018 року, а заявки від усіх охочих прийматимуться у відділі сім’ї, молоді та спорту Новоукраїнської міської ради.