БК «Золотий Вік» припинив боротьбу в Кубку України

Перегляди: 914

У матчі-відповіді Кубку України кропивницький «Золотий Вік» вчора, 21 листопада, зустрічався на виїзді з БК «Кривий Ріг», повідомляє кореспондент CBN.

У першому матчі «золоті» по ходу зустрічі мали 20-ти очкову перевагу, але виграли з різницею лише в шість пунктів.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Вчорашня гра дуже нагадала суботній поєдинок у чемпіонаті проти «СумДУ», коли підопічні Георгія Ступенчука відмінно провели першу чверть, але потім дозволили суперникам перехопити ініціативу й здобути впевнену перемогу. Саме так розгорталися події у Кривому Розі, де в залі було настільки холодно, що гравці раз пораз власним диханням гріли свої руки. Краще та впевненіше розпочали кропивничани, які пішли у відрив на 11 пунктів. Та до закінчення першої чверті господарі скоротили відставання до п'яти очок, а потім в другій десятихвилинці вийшли вперед – 48:39.  Після третього періоду, який закінчився рахунком 62:52, підопічні Георгія Ступенчука ще зберігали шанси пройти до наступного раунду. Та в останній десятихвилинці, попри всі старання Олександра Дробязка, який набрав 38 очок та зробив 11 підбирань, господарі шансів суперникам не залишили – 82:64.

Далі в Кубку України з баскетболу змагається БК «Кривий Ріг», а «Золотий Вік» припиняє свої виступи в турнірі.