«Олександрія» здобула історичну перемогу над «Динамо»

Перегляди: 1206

В матчі 16-го туру УПЛ на олександрійському КСК «Ніка» вчора, 25 листопада, зійшлися друга та третя команди поточної першості – «Динамо» та «Олександрія», повідомляє кореспондент CBN.

До цього матчу кияни випереджали господарів поля на два очки. Підопічні Володимира Шарана блискуче розпочали поєдинок й вже в дебюті зустрічі прекрасним ударом у дальню «дев’ятку» відзначився Андрій Цуріков – 1:0. Після цього мали ще декілька шансів збільшити свою перевагу, але ними не скористалися. Натомість в середині першого тайму гості перехопили ініціативу й Беньямін Вербич відновив рівновагу – 1:1.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На початку другого тайму ініціативою володіли кияни, а олександрійці відповідали стрімкими контрвипадами й майже ні в чому не поступалися конкурентам. Під час однієї з контратак господарів Денис Бойко порушив правила проти Андрія Цурікова в своєму штрафному майданчику. Пенальті чітко реалізував капітан «Олександрії» Андрій Запорожан – 2:1.

До фінального свистка, скоріше, господарі могли забити втретє, ніж динамівці відігратися. Та рахунок так і не змінився. У підсумку «Олександрія» вперше в своїй історії здолала «Динамо» в чемпіонатах України. Цей успіх дозволив команді Володимира Шарана випередити підопічних Олександра Хацкевича в турнірній таблиці УПЛ й піднятися на друге місце.

Попереду наших земляків тепер з перевагою у вісім очок лише донецький «Шахтар».