В обласному футболі Кіровоградщини - скандал: клуб протестує проти упередженого ставлення

Перегляди: 1325

ФК «Новоукраїнка» висловлює протест проти упередженого ставлення до клубу.

Про це на своїй сторінці у Facebook заявив головний тренер команди Олександр Корінний.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Перш за все, дякую нашим вболівальникам, меценатам і гравцям за два чудові матчі! ФК "Новоукраїнка-2" вітаю з перемогою 11:4! - йдеться у дописі. - Також вітаю з перемогою в основний час над лідером чемпіонату "Екстра-Ліги" нашу "першу" команду! Прикро, що в доданий час не змогли її втримати. Дякую "Енерго" за чудовий матч! Хлопці-енергетики - просто молодці! Билися до останньої секунди - і вирвали бажану нічию в додатковий час! До гравців суперника - жодних питань. Тільки респект! Дома, як кажуть, і рідні стіни допомагають».

Корінний зазначив: «Гравцям та тренерам команди набридли експерименти, які над нами ставлять: спочатку три роки до «Екстра-Ліги» не пускали, поки ми не виграли третю, другу і першу ліги (хоча іншим командам шлях відкривали без проблем), то нам голи руками забивають, то зустрічають місцевими бригадами арбітрів, то додають час, коли електронне табло вже сповістило про завершення матчу. На жаль, у відповідальні моменти такі речі стали традиційними».

Головний тренер також написав, що «гравці єдиної не кропивницької команди в "Екстра-Лізі" вперше за останні 17 років висловили небажання виходити на матчі Кубку зірок та традиційного ветеранського турніру пам’яті Олексія Чорноівана».

Він наголосив, що не бачить сенсу залишатися у виконкомі КОФФ, бо не поділяє багато речей, які наразі відбуваються в еліті обласного аматорського футболу: «Так триває дуже довго - і, якщо нічого змінити не вдається, то варто дати шанс іншим людям!»

У дописі, крім того, сказано: «Ми найближчим часом зберемо засідання нашої федерації футболу Новоукраїнки, бо бачимо необхідність обговорити деякі зміни пріоритетів:

- розвиватимемо футбол в громаді, спрямувавши більше зусиль на організацію внутрішніх змагань для дітей, юнаків та ветеранів;

- якщо в наступні роки і виступатимемо в обласному чемпіонаті, то виключно молоддю і в тих групах, де гратимуть такі ж райони і громади, як і ми: плутатись між ногами у грандів сенсу немає;

- остаточно визначимося з участю ФК у Кубку зірок та ветеранському турнірі».