Тренер і півзахисник «Олександрії» стали кращими в турі

Перегляди: 895

Головний тренер ФК «Олександрія» Володимир Шаран та півзахисник Кирило Ковалець стали кращими в 17 турі чемпіонату України з футболу серед команд Прем’єр-ліги.

Про це CBN повідомили у прес-службі «Олександрії».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Українська Прем’єр-ліга, опитавши фахівців, які входять до експертної ради, визначила найяскравішого футболіста з усіх, які взяли участь у матчах 17 туру Чемпіонату УПЛ.

До складу експертної ради увійшли: Сергій Нагорняк, Ігор Шуховцев, Геннадій Орбу, Степан Юрчишин, Артур Валерко, Віктор Грачов, Ігор Яворський, Йожеф Сабо, Олександр Сопко, Анатолій Чанцев.

За підсумком голосування перемогу здобув півзахисник «Олександрії» Кирило Ковалець, який у матчі з «Ворсклою» забив єдиний м’яч. Він значно випередив хавбека «Зорі» Сіласа.

Крім того, Всеукраїнське об’єднання тренерів з футболу за підсумками чергового туру Української Прем’єр-ліги сезону 2018/2019 назвало головного тренера ФК «Олександрія» Володимира Шарана кращим тренером 17 туру.

Шаран також був кращим тренером 16 туру.

Нагадаємо, «Олександрія» скоротила відставання від «Шахтаря» до шести очок.