«Олександрія» поступилася ФК «Львів»

Перегляди: 1071

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Олександрія» поступилася ФК «Львів»

Сьогодні у матчі 18 туру УПЛ олександрійці на своєму полі приймали суперників із ФК «Львів», передає кореспондент CBN.


Через травми та дискваліфікації, господарі поля втратили цілу групу провідних виконавців: Запорожана, Цурікова, Поляруса, Банаду, Грицука. На другій хвилині суперники вийшли вперед. Після розіграшу кутового першим до м’яча встиг Володимир Адамюк, вразивши порожній кут воріт Юрія Паньківа. Адамюк відгукнувся на передачу з глибини поля й подвоїв перевагу львів’ян - 0:2.


Другий тайм проходив за переваги олександрійців. Але гості, які в цьому сезоні переграли київське «Динамо» та не програли «Шахтарю», впевнено й злагоджено захищалися. На останньому рубежі виблискував голкіпер Олександр Бандура. І все ж на 84 хвилині Антон Шендрик вдало зіграв на добиванні, після того, як Бандура відбив удар Артема Сітала – 1:2.


Мали можливості господарі поля й відігратися, але львів’яни встояли й здобули перемогу. Команда Володимира Шарана поступилася вперше із вересня й завершила осінню частину чемпіонату на третьому місці, пропустивши на другу сходинку київське «Динамо».


Кияни випереджають олександрійців на два очки, а «Шахтар» попереду на дев'ять пунктів. Чемпіонат поновиться вже в наступному році.