На Кіровоградщині у продукції «Соколівського м’ясокомбінату» виявили кишкову паличку

Перегляди: 1369

Спеціалісти Новоукраїнського районного відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області під час планової перевірки мережевого магазину відібрали зразки продукції, зокрема буженини «Обідньої» у вакуумній упаковці виробництва ТОВ «Соколівський м’ясокомбінат» «Українські ковбаси».

Про це поінформували в Держпродспоживслужбі в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Продукт дослідили у Кіровоградській регіональній державній лабораторії Держпродспоживслужби. Згідно з результатами лабораторних досліджень, продукт містить бактерії кишкової палички (коліформи), мікробіологічні показники не відповідають цьому виду продукції. Це є порушенням положень статей 32, 37 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

Для встановлення причин забруднення продукту бактеріями кишкової палички головне управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області проводить позапланову перевірку ТОВ «Соколівський м’ясокомбінат». Результати перевірки оприлюднять пізніше.