Цього року в Кропивницькому планують почати процес тепломодернiзацiї

Перегляди: 1795

Мiський голова Кропивницького Андрiй Райкович дав завдання пiдлеглим швидше переходити вiд теорiї до практичного виконання, адже мiсту вкрай необхiдна нова система теплозабезпечення.

Про це CBN поiнформували в прес-службi мiської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Ми повиннi вже переходити вiд слiв до реальних справ, – зауважив мiський голова. – Тепломодернiзацiя має початись. Для цього є можливiсть залучати українськi та мiжнароднi iнвестицiї, i ми маємо цим повноцiнно скористатися. 2019 рiк повинен стати переломним у вирiшеннi цього питання».

Також очiльник мiста наголосив на необхiдностi пришвидшити процес передачi майнового комплексу ТОВ «ЦНТI УНГА» у власнiсть мiста. Андрiй Райкович закликав вiдповiдальних за цей процес не зволiкати i врегулювати дане питання швидко та якiсно вже до кiнця опалювального сезону.

Ще одне надважливе для комунального блоку питання – це замiна каналiзацiйно-водопровiдної мережi пiд аркою по вулицi Левитського. В програмi обласного водоканалу замiни цiєї частини мережi немає, а востаннє ремонт тут проводився 15 рокiв тому, до того ж неякiсно, через що мережi почало проривати. Тому питання вирiшуватимуть силами бюджету мiста, щоб не заморозити будiвництво арки.