На Кіровоградщині чоловік позбавив свою дружину життя через ревнощі

Перегляди: 3409

29 грудня 2018 року в Олександрії 43-річний чоловік через ревнощі завдав своїй дружині смертельних ножових поранень.

Про це йдеться в матеріалах Єдиного державного реєстру судових рішень, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Чоловік наніс кілька ударів ножем у спину жінці. Коли дружина впала, почав її душити, аж поки вона не перестала подавати ознак життя. Тіло злочинець сховав у підсобному приміщенні, а ввечері прикопав снігом у кінці городу.

Під час судового засідання чоловік сказав, що першою нанесла удар ножем його дружина, а він хапав лезо правою рукою, тому має поранення. За свідченнями підозрюваного, 29 грудня він звернувся до лікарні, де йому нанесли шви.

Відомо, що підозрюваний у вбивстві працює заступником директора одного з НВК, має на утриманні двох неповнолітніх синів. Директор навчального закладу, де працює підозрюваний, повідомив, що знає останнього з дитинства. Керівник характеризував заступника як дисципліновану, виважену та толерантну людину, яка любила свою сім’ю та добре виконувала професійні обов’язки.

Зважаючи на позитивні характеристики та низку інших обставин, 31 грудня підозрюваного у тяжкому злочині відпустили під цілодобовий домашній арешт.

Нагадаємо, за підозрою у вбивстві жительки Олександрії – вчительки Куколівської школи затримали її чоловіка. Громадянину повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». За вчинене особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 15 років.