До справи про смерть чотирирічного малюка на Кіровоградщині залучать одеських експертів

Перегляди: 1587

11 січня слідчий суддя Ленінського районного суду призначив експертизу «Дослідження лакофарбових матеріалів та покриттів» у справі ДТП, внаслідок якої загинув чотирирічний малюк.

Про це йдеться в матеріалах Єдиного державного реєстру судових рішень, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Проведення експертизи доручать фахівцям Одеського науково-дослідного інституту судових експертиз.

На розгляд експерту поставлять такі питання:

- чи є фрагмент вилучений під час огляду місця події від 15.12.2018 лакофарбовим покриттям?

- чи мають спільну родову приналежність фрагмент лакофарбового покриття, який був вилучений під час огляду місця події від 15.12.2018 з лакофарбовим покриттям, вилученими в ході огляду транспортного засобу від 03.01.2019 з автомобіля ЗАЗ 110307?

Відомо, що 14 грудня 2018 року, керуючи автомобілем ЗАЗ 110307, рухаючись навпроти будинку №33 на вулиці Вокзальній у Богданівці Знам’янського району, підозрюваний у скоєнні ДТП допустив наїзд на малолітнього хлопчика, який перебував у санчатах на проїзній частині. Після цього чоловік покинув місце ДТП та переховувався від правоохоронних органів до вечора наступного дня.

В результаті ДТП малюк отримав тілесні ушкодження. Його доставили до лікарні, де 25 грудня він помер.

Нагадаємо, близько 18:30 14 грудня до Знам’янського відділу поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в одному з сіл району, внаслідок якої тілесні ушкодження отримав чотирирічний хлопчик.

Водію оголосили підозру за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.