Кропивницький «Олімпік» зіграв другий матч на меморіалі Олега Макарова

Перегляди: 732

Сьогодні, 17 січня, відбулися матчі другого туру традиційного зимового турніру, який присвячений пам’яті легендарного голкіпера київського «Динамо» Олега Макарова.

Про це СВN повідомили у Київській обласній федерації футболу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Кропивницький «Олімпік» після вчорашньої невдачі в поєдинку з «Рубіконом-Вишневе» зустрічався у Вишневому з київським «Штурмом». У складі київської команди виступають декілька досвідчених виконавців: Олександр Алієв, Олександр Ситник, Володимир Самборський, Олександр Максимов та інші. Краще матч розпочали кияни, які реалізували один зі своїх гольових моментів.

Згодом підопічні Юрія Кевліча перехопили ініціативу й відігралися з пенальті. 11-метровий реалізував Олег Коломієць – 1:1. Після цього кропивничани втратили ще кілька можливостей вийти вперед.

Перед самою перервою екс-гравець київського «Динамо» та збірної України Олександр Алієв вдало зіграв на добиванні й вивів свою команду вперед – 2:1.

На початку другої 45-хвилинки кияни забили втретє.

Потім «Штурм» залишився в меншості, коли вилучили гравця київської команди. Незважаючи на це, кияни забили ще двічі й довели рахунок до 5:1. Наостанок склади команд зрівнялися, коли вилучення отримав футболіст «Олімпіка».

«Олімпік» зазнав другої поразки на Меморіалі Олега Макарова і свій наступний поєдинок зіграє 19 січня проти команди «Любомир» (Ставище).