БК «Золотий Вік» перервав безвиграшну серію

Перегляди: 898

Сьогодні, 2 лютого, відбувся черговий матч чемпіонату України з баскетболу в Вищій лізі, в якому кропивницький «Золотий Вік» на своєму майданчику приймав суперників із БК «Маріуполь», повідомляє кореспондент CBN.

Підопічні граючого тренера Богдана Сосоя з перших секунд протиборства захопили ініціативу, граючи натхненно та впевнено. В першій чверті маріупольцям вдавалося чинити гідний опір – 20:18. Але в другому періоді господарям майданчика вдалося здійснити ривок і піти у відрив в рахунку – 43:27.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У третій десятихвилинці гості змусили похвилюватися вболівальників «золотих», коли за рахунок дальніх влучань стали стрімко зменшувати відставання. Але в потрібний момент вдало зіграли лідери кропивничан Олександр Дроб’язко та Богдан Сосой. Тож, нашим баскетболістам вдалося вистояти й в четвертому періоді й довести свою перевагу до логічного завершення. Фінальна сирена зафіксувала довгоочікувану шосту в сезоні перемогу «Золотого Віку» - 85:65.

Друга зустріч між цими командами відбудеться завтра о 12.00.