БК «Золотий Вік» не зміг вдруге здолати маріупольців

Перегляди: 1019

БК «Золотий Вік» сьогодні, 3 лютого, в спортивному залі факультету фізвиховання ЦДПУ ім. В.Винниченка зіграв другий матч із МБК «Маріуполь» в рамках чергового туру чемпіонату України з баскетболу, повідомляє кореспондент CBN.

Нагадаємо, що вчора підопічні граючого тренера Богдана Сосоя здолали суперників з перевагою в 20 очок – 85:65. Можливо, саме це зіграло з нашою командою злий жарт. Сьогодні вболівальники побачили інтригуючий поєдинок, коли ініціатива переходила від однієї команди до іншої.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

В першій чверті, яку маріупольці виграли з перевагою в сім очок – 17:24, гості частіше влучали здалеку й надійніше діяли в захисті. У другій десятихвилинці «золотим» вдалося налагодити командні дії й не тільки наздогнати конкурентів, але й вийти вперед – 36:35.

Третя чверть запам’яталася баскетбольними гойдалками, коли рахунок змінювався на користь обох команд декілька разів. Та все ж кінцівка цього періоду залишилася за кропивничанами – 51:47.

На четверту чверть господарів майданчика вже не вистачило. Наші гравці припускалися помилок, не влучали з вигідних дистанцій й не встигали за маріупольцями в захисті.

Як наслідок, підопічні Сергія Заваліна змогли вийти вперед й зберегти свою невелику перевагу. Фінальна сирена зафіксувала прикру поразку «Золотого Віку» - 63:68, який практично втратив шанси на продовження боротьби на нагороди Вищої ліги.