На Кіровоградщині засудили учасників розбійного нападу на автогазозаправну станцію

Перегляди: 1713

На Кіровоградщині засудили учасників розбійного нападу на автогазозаправну станцію в селі Торговиця Новоархангельського району.

Прo це йдеться в матерiалах Єдинoгo державнoгo реєстру судoвих рiшень, пoвiдoмляє кoреспoндент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Відомо, що бандитів було двоє. Один із чоловіків залишився чекати в автівці, інший, погрожуючи пістолетом оператору, вимагав у нього гроші. Крім того, зловмисники бризнули препарат сльозоточивої дії в обличчя своїй жертві. Опісля вони зірвали з поясу оператора гаманець, в якому були 650 гривень, забрали інші речі, що можуть становити цінність, та поїхали геть.

Кіровський районний суд визнав обвинувачених винними у вчиненні кримінального правопорушення і, враховуючи попередні судимості, призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на сім та дев’ять років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, працівники управління стратегічних розслідувань поліції області спільно з працівниками сектору карного розшуку Благовіщенського відділення поліції викрили групу людей від 30 до 38 років, неодноразово судимих за скоєння особливо тяжких злочинів, у тому числі вбивств та розбійних нападів, за підозрою у вчиненні квартирних крадіжок у великих розмірах.