Жителів Кіровоградщини запрошують взяти участь у проекті «Таємний клієнт»

Перегляди: 769

На Кіровоградщині за допомогою самих клієнтів хочуть з'ясувати, чи дійсно колишні МРЕВ перетворилися на прозорі офіси з полицями для буккросингу і дитячими куточками.

Про це CBN повідомив спецiалiст сектору персоналу та зв’язкiв з громадськiстю центру Сергiй Воскобойнiк.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Ми вперше на території області запускаємо проект «Таємний клієнт», завдяки якому громадяни зможуть відкрито перевірити роботу державної структури та вплинути на хід розвитку реформи в напрямку сервісу. Наша мета – отримати незаангажовані відгуки як спеціально підготовлених перевіряючих, так і пересічних громадян, аби покращити якість надання послуг», - зазначив він.

Таємним клієнтом зможе стати будь-яка людина під час візиту до сервісного центру МВС. Для цього необхідно детально ознайомитися з анкетою-відгуком та критеріями оцінки роботи сервісного центру МВС, відвідати сервісний центр МВС та отримати реальну послугу, заповнити та надіслати анкету-відгук.

Сергій Воскобойнік нагадав, що сервісні центри МВС в оновленому форматі в обласному центрі розпочали свою роботу на початку минулого року.