Депутат з Кіровоградщини перебуває на обліку в психіатра

Перегляди: 1556

Депутат Зеленської сільської ради Петрівського району порушив вимогу ч. 1 ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції»: не подав щорічну декларацію за 2016 та за 2017 роки.

Про це йдеться в матеріалах Єдиного державного реєстру судових рішень, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На підставі довідки, яку надали в Петрівській ЦРЛ, чоловік перебуває на обліку в психіатра з діагнозом - легка розумова відсталість. Для визначення його психічного стану в кримінальному провадженні є необхідність в спеціальних знаннях в області судової психіатрії.

24 січня 2019 року Петрівський районний суд відповідну експертизу призначив. Експерти КЗ «Кіровоградська обласна психіатрична лікарня» мають відповісти на такі запитання:

- чи страждав підозрюваний під час вчинення правопорушення психічним захворюванням, тимчасовим розладом психічної діяльності, недоумством або іншим хворобливим станом психіки, що позбавляло його можливості усвідомлювати свої дії або керувати ними?

- чи страждає підозрюваний зараз психічним захворюванням, тимчасовим розладом психічної діяльності, недоумством або іншим хворобливим станом психіки, що позбавляє його можливості усвідомлювати свої дії або керувати ними?

- чи осудний підозрюваний?

Ліля Кочерга, CBN.