На Кіровоградщині підозрюваних у вчиненні розбою взяли під варту в залі суду

Перегляди: 883

Двох підозрюваних у вчиненні грабежу та розбою взяли під варту в залі апеляційного суду.

Про це CBN поінформували в прес-службі установи.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Колегія суддів судової палати у кримінальних справах апеляційного суду до двох чоловіків, підозрюваних у вчиненні грабежу та розбою застосувала запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 45 днів.

Чоловіків, які за ухвалою районного суду перебували під домашнім арештом, взяли під варту в залі апеляційного суду.

За версією слідства, двоє громадян на початку лютого цього року в Олександрії здійснили напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством.  Цього ж дня вчинили ще один напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством,.

Слідчий суддя районного суду відносно підозрюваних застосував запобіжний захід у вигляді домашнього арешту строком на два місяці у нічний час.

Прокурор оскаржив вказані ухвали слідчого судді.

За наслідками апеляційного розгляду колегія суддів постановила застосувати відносно підозрюваних запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 45 днів, взявши їх під варту в залі суду негайно.

Ухвала апеляційного суду набирає законної сили з дня її проголошення, є остаточною та оскарженню в касаційному порядку не підлягає.