У Кропивницькому без тепла залишилися понад 80 об’єктiв

Перегляди: 848

Аварiйна ситуацiя на комунiкацiях комунального пiдприємства «Теплоенергетик» у Кропивницькому призвела до тимчасового вiдключення вiд теплопостачання понад 80 об’єктiв обласного центру.

Про це CBN поiнформували в прес-службi мiської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У зв'язку з поривом тепломережi дiаметром 500 мм без опалення залишилися багатоповерхiвки на вулицi Кременчуцька, Вокзальна, проспект Перемоги, вулиця Iвана Похiтонова, Чмiленка, Олефiренка, Вiнниченка, Шульгиних, Гоголя, Тараса Карпи, Преображенська, Велика Перспективна, Острiвська, Велика Пермська, Чорновола.

Без тепла також залишилася низка навчальних закладiв: ЗОШ №20, 4; ГПТУ № 14,18, дитячi садочки №17 та 27, ДСШ «Надiя» i обласний ДЮЦ.

Також наразi не опалюються супермаркет «Сiльпо» - вулиця Велика Перспективна, 51; готель «Київ» - вулиця Велика Перспективна, 50; Будинок побуту - Преображенська, 2; Театр ляльок - Преображенська, 3; Головпоштампт — Гоголя, 72; Будинок народної творчостi - Чорновола, 46/50; Обласний художнiй музей — Велика Перспективна, 60; магазин «Книжковий свiт» на Набережнiй. Від опалення вiдключені будiвлі факультету фiзичного виховання ЦДПУ, обласної прокуратури, обласного суду, магазину «Депот» та обласного управлiння охорони здоров'я.

На мiсцi аварiї працюють аварiйно-вiдновлювальнi бригади КП «Теплоенергетик».