У Кропивницькому ПриватБанк реструктуризує борги жителів міста

Перегляди: 939

З 2018 року ПриватБанк почав проводити реструктуризацію проблемних кредитів, а у грудні минулого року переглянув прострочену заборгованість жителям Кіровоградщини майже на один мільйон гривень.

Про це CBN поінформували в прес-службі ПриватБанку.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

ПриватБанк пропонує клієнтам, які мають проблемні кредити, звернутися до будь-якого відділення банку.

«ПриватБанк завжди йде назустріч своїм клієнтам, - розповів керівник Напрямку Кіровоградської філії ПриватБанку Олександр Скорик. - У разі наявності боргу, необхідно не гаяти час і звернутися до будь-якого нашого відділення або зв'язатися зі співробітниками банку за телефоном гарячої лінії 3700 та обговорити можливість реструктуризації. Наголошую, що реструктуризації підлягають і борги малого та середнього бізнесу, які виникли до 2016 року».

Реструктуризація - це перегляд простроченої заборгованості. Вона потрібна клієнтам, які тимчасово не можуть виконувати свої зобов'язання за кредитом (наприклад, через втрату роботи). При реструктуризації клієнт укладає угоду про нові умови погашення заборгованості (термін, відсоткова ставка і щомісячний платіж за кредитом).

У рамках програми реструктуризації банк списує частину нарахованих штрафів, пені та комісій, чим створює найбільш комфортні умови для виконання клієнтом його боргових зобов'язань.

При реструктуризації банк йде на деякі поступки клієнту і списує частину нарахованих штрафів, пені та комісій. При виконанні всіх умов реструктуризації проблемний клієнт виключається зі списку клієнтів, що мають обмеження в обслуговуванні у ПриватБанку.