У БК «Золотий Вік» відбулася кардинальна зміна пріоритетів

Перегляди: 1717

Кропивницький баскетбольний клуб «Золотий Вік» після двох поразок у Сумах від «СумДУ» вирішив провести кадрову чистку й зробити ставку на юних місцевих вихованців.

Про це СВN повідомили в прес-службі клубу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Після того, як остаточно з’ясувалося, що команда втратила будь-які шанси продовжити боротьбу за нагороди Вищої ліги, керівництво БК «Золотий Вік» розірвало контракти із досвідченими виконавцями Олексієм і Станіславом Масальським, Юрієм Крамаром, а також баскетболістами, які поповнили лави команди вже по ходу сезону – Андрієм Шаламовим, Кирилом Панфіловим та Іллею Кабацюрою.

Також вирішили, що в матчах, які залишилися, командою буде керувати наставник «Золотого Віку-2» Андрій Бабенко.

В цей період до баскетболістів основного складу, що залишилися – Богдана Сосоя, Олександра Дробязка, Дмитра Баранова, Олександра Петрова та Микити Мизя приєднаються молоді гравці дублюючого складу Іван Рибченко, Ярослав Поярков, Руслан Фортуна та Євген Саламаха. Також до тренувань залучать добре відомого кропивницьким уболівальникам Антона Мельника.

В клубі заявили, що в подальшому будуть робити ставку на талановиті місцеві кадри, які помітно прогресували в останній час в чемпіонаті Всеукраїнської дитячо-юнацької баскетбольної ліги та другій команді БК «Золотий Вік».