У Кропивницькому нагородили учасників флешмобу «Селфі в музеї» (ФОТО)

Перегляди: 1251

Сьогодні, 22 лютого, в обласному художньому музеї нагородили переможців флешмобу «Селфі в музеї», повідомляє кореспондент CBN.

Вже кілька років поспіль заклад приєднується до міжнародного флешмобу. В цьому році участь в ньому взяли близько 100 жителів міста. Перемогли 14 учасників. Більшість з них - місцеві журналісти.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Для переможців організатори підготували іменні запрошення на річне відвідування музею та інші подарунки.

«Завдяки ініціативи Ігоря Філіпенка сьогодні ми зібрали всіх наших переможців і вручимо їм наші призи», – сказала заступник директора з наукової роботи Ганна Осіпова.

Флешмоб проходив з 16 січня. В цей день для учасників акції були відкриті всі зали музею. За словами організаторів, найбільш популярною була зала західно-європейського мистецтва.

В соціальні мережі учасники флешмобу оприлюднювали свої фото на фоні картин та експонатів музею із хештегами #MuseumSelfie та #Кіровоградський_обласний_художній_музей. Комісія музею обрала серед світлин найбільш креативні й незвичні.