БК «Золотий Вік» упевнено переміг «Харківських Соколів»

Перегляди: 1206

В рамках чергового туру чемпіонату України з баскетболу серед чоловічих команд Вищої ліги кропивницький «Золотий Вік» зіграв перший матч із «Харківськими Соколами», передає кореспондент СВN.

Гості продовжують боротьбу за потрапляння до четвірки найкращих нашої групи, що дозволить у подальшому зіграти в плей-офф. А от господарі вже втратили шанси зазіхнути в цьому сезоні на медалі Вищої ліги. Виходячи із цього, була припинена співпраця «Золотого Віку» відразу із шістьма основними виконавцями. Командою до кінця сезону керує наставник «Золотого Віку-2» Андрій Бабенко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як показав розвиток подій в сьогоднішньому матчі, зміни пішли на користь кропивничанам. Господарі майданчику зіграли проти серйозного конкурента злагоджено й результативно. Лише в перший чверті гості змогли на рівних боротися із конкурентами – 24:16. Потім поступово кропивничани за рахунок дальніх влучань Богдана Сосоя (22 очки, 11 передач), професійних дій Олександра Петрова ( 18 очок, 8 підбирань) й результативності Олександра Дробязка (18 очок, 10 підбирань), яким допомагали Дмитро Баранов (11 очок, 9 підбирань) і Микита Мизь (12 очок, 5 підбирань), поступово збільшували свою перевагу, забезпечивши собі відрив у 20 очок.

«Соколи» так і не змогли повернутися в гру й налагодити командні дії. До того ж, вдале повернення до великого баскетболу після тривалої перерви гравця «Золотого Віку» Антона Мельника (9 очок, 6 підбирань) та заміна юних дублерів в 4-й чверті не завадили чудовій грі.

У підсумку фінальна сирена зафіксувала впевнену перемогу «Золотого Віку» з рахунком 94:78 (24:16, 27:22, 26:17, 17:23).

Друга зустріч між цими командами відбудеться завтра о 14:00.