ПриватБанк виплачуватиме субсидії пенсіонерам на банківські картки

Перегляди: 1455

Починаючи з березня, пенсіонери отримуватимуть виплати на пенсійну картку навіть без звернення до органів соціального захисту населення.

Про це CBN повідомили у прес-службі Кіровоградської філії ПриватБанку.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Пенсійний фонд відтепер буде надавати до банку дві відомості: одну - для нарахування пенсії, іншу - для нарахування субсидії, - пояснила керівник Напрямку просування соціальних програм Кіровоградської філії ПриватБанку Наталія Титаренко. - Субсидія виплачуватиметься пенсіонеру у дату виплати пенсії, лише окремою сумою. В тексті SMS-повідомлення буде зазначено, що це субсидія».

Нагадуємо, що, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 06.02.2019 №62 «Про внесення змін до деяких постанов України», виплату житлових субсидій пенсіонерам у готівковій формі здійснюють органи Пенсійного фонду України.

Понад 56% (більше 90 тис.) пенсіонерів Кіровоградщини отримують пенсійні виплати на картки ПриватБанку.

ПриватБанк - найбільший український банк, що обслуговує пенсіонерів. Через його карти та рахунки пенсію отримують понад 3,5 мільйона українських пенсіонерів.