БК «Золотий Вік» набрав 50 відсотків очок у Дніпрі

Перегляди: 1528

Баскетболісти «Золотого Віку» зіграли два матчі в Дніпрі проти дублерів клубу Суперліги.

У першому матчі молоді гравці «Дніпра-2» грали натхненно й постійно вели в рахунку, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У кропивничан гра не виходила. Вони програвали боротьбу на підбираннях й не влучали з різних дистанцій. Дніпровці таки дотиснули гостей з рахунком 84:72.

Зовсім іншу картину побачили дніпровські шанувальники баскетболу, коли проходила друга зустріч цих суперників. З перших секунд гості захопили ініціативу й буквально зім’яли юних візаві вже у першій чверті – 31:12.

Забезпечивши собі таку перевагу, підопічні Андрія Бабенка далі спокійно контролювали хід подій на майданчику. На велику перерву суперники пішли за рахунку 31:53 на користь кропивницької команди.

У третьому періоді кропивничани не скинули обертів й відірвалися на 30 очок. А в четвертій десятихвилинці Андрій Бабенко дав відпочити лідерам й надав більше ігрового часу юним резервістам. Та все ж гросмейстерської позначки в 100 очок «золоті» досягли. Фінальна сирена зафіксувала реванш «Золотого Віку» - 76: 102.

Черговий хороший матч провів найкращий снайпер Вищої ліги Олександр Дроб’язко, набравши 38 очок, зробивши 10 підбирань і сім асистів. Більше 10 очок в нашій команді також набрали Микита Мизь (19 очок), Олександр Петров (12), Дмитро Баранов (11), а капітан Богдан Сосой був у двох кроках від дабл-даблу – дев’ять очок, дев’ять передач.

Наступні свої матчі «Золотий Вік» зіграє на своєму майданчику 16 та 17 березня проти одного з лідерів групи А Вищої ліги – БК «Кривий Ріг».