Голова Кiровоградської ОДА представив свого нового заступника

Перегляди: 1214

Голова Кiровоградської облдержадмiнiстрацiї Сергiй Кузьменко на апаратнiй нарадi представив колективу свого нового заступника – Сергiя Осiнського – i дав йому першочерговi завдання сьогоднi, 19 березня, повiдомляє кореспондент CBN.

За словами очiльника областi, попереднiй заступник Андрiй Коломiйцев працюватиме головою Приютiвської громади.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Ранiше Сергiй Осiнський очолював Агенцiю регiонального розвитку Кiровоградської областi.

Голова ОДА зазначив, що Сергiй Осiнський на посадi директора Агенцiї вже показав хорошi результати iз залучення iнвестицiй у громади областi, вмiє спiвпрацювати з мiжнародними партнерами.

«Основнi напрямки, якими я буду займатися, – це агропромисловий комплекс, промисловiсть i екологiчний напрямок. Але у першу чергу зверну увагу на ремонт i будiвництво дорiг, адже очiльник областi наголосив, що цей напрямок – прiоритетний. Сподiваюся, мiй попереднiй досвiд роботи принесе користь областi на цiй посадi», – зазначив у коментарi CBN Сергiй Осiнський.

Нагадаємо, розпорядження про призначення голова облдержадмiнiстрацiї пiдписав 12 березня.

Сергiй Осiнський народився 8 грудня 1978 року в Олександрiї. Має вищу освiту – Днiпропетровський нацiональний унiверситет ( 2001), «Менеджмент зовнiшньоекономiчної дiяльностi», менеджер-економiст.

Одружений, має двох синiв i доньку.

Працював на рiзних посадах у бiзнесi.