У Кропивницькому розповіли про майбутній сквер на Жадова

Перегляди: 2154

У п’ятницю, 22 березня, Андрій Табалов з командою депутатів фракції «Наш край» і керівників виконавчих органів міської ради презентували жителям мікрорайону ескізний проект майбутнього скверу.

Про це CBN поінформували в прес-службі міської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Усі добре пам`ятають, у якому жахливому стані перебував цей пустир. Спільними зусиллями ми переламали ситуацію, ліквідували небезпечну недобудову і створили майданчик, який тепер можна використати для створення цікавого, функціонального громадського простору у мікрорайоні, - відзначив під час презентації Андрій Табалов. -  На наших зустрічах ви висловилися за створення на цьому місці зеленої зони – скверу. Управління містобудуванні і архітектури достатньо оперативно розробило ескізний проект зони активного відпочинку і ви можете з ним ознайомитися.  Це схема майбутнього скверу з багатофункціональним спортивним майданчиком, де можна пограти у футбол, баскетбол, волейбол і сценою – амфітеатром. Проект може ще змінюватися, враховувати особливості рельєфу, комунікацій і, що важливо, ваші побажання»

Люди пропонували створити окрему зону для найменших  діток з можливістю мамам гуляти з візочками, розробити ефективну систему відводу дощових потоків, щоб після злив сквер не заливало водою, виділити окреме місце для вигулу собак, оформити мурали на фасадах будинків, встановити біотуалети тощо.

«Кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації вже закладені у міському бюджеті. Втілення у життя проекту може тривати 3-4 роки із фінансуванням з різних джерел», – зазначив він.