Голова ОДА перевiрив, як у Голованiвську «з нуля» будують дитсадок (ФОТО)

Перегляди: 885

Голова облдержадмiнiстрацiї Сергiй Кузьменко у рамках робочої поїздки перевiрив, як у Голованiвську «з нуля» зводять дитячий садочок «Веселка», повiдомляє кореспондент CBN.

Новий заклад почали будувати у липнi минулого року. Роботи завершать у листопадi цього року.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Уже повнiстю збудували корпус примiщення.

«Веселка» розрахований на 120 мiсць. Вiн дозволить розвантажити дiючий садочок «Малятко», який вiдвiдує 208 дiтей при наявностi 115 мiсць.

Як пояснив голова Голованiвської райдержадмiнiстрацiї Олег Голiмбiєвський, проект має бути реалiзований за кошти Державного фонду регiонального розвитку та мiсцевого бюджету.

«Кошторисна вартiсть усього проекту складає бiльше 27 мiльйонiв гривень. У 2018 роцi ми освоїли 8,5 мiльйонiв гривень коштiв районного бюджету. Чекаємо 17 мiльйонiв гривень iз Державного фонду регiонального розвитку на виконання внутрiшнiх i зовнiшнiх робiт. Вся логiстична схема будiвництва вже вiдпрацьована», – наголосив очiльник району.

Нагадаємо, у лютому на Радi регiонального розвитку Кiровоградської областi, яка вiдбулася за участi Президента України Петра Порошенка, голова облдержадмiнiстрацiї Сергiй Кузьменко запросив його на вiдкриття дитячого садочка «Веселка» у Голованiвську.