Голова ОДА закликав забезпечити правопорядок пiд час другого туру виборiв

Перегляди: 744

Голова Кiровоградської облдержадмiнiстрацїi Сергiй Кузьменко закликав органiзувати на територiї областi безпечне i прозоре проведення другого туру президентських виборiв, якi вiдбудуться 21 квiтня, повiдомляє кореспондент CBN.

Зокрема, Сергiй Кузьменко звернувся до представникiв правоохоронних органiв sз проханням забезпечити правопорядок на виборчих дiльницях у день голосування, до Державної служби з надзвичайних ситуацiй – придiлити увагу питанням безпеки виборцiв.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Перший тур виборiв Президента України, за оцiнками мiжнародних спостерiгачiв, вiдбувся демократично, чесно, прозоро, – зауважив голова облдержадмiнiстрацiї Сергiй Кузьменко. – Звертаюся до всiх вiдповiдальних за органiзацiю другого туру виборiв: ми повиннi забезпечити можливiсть громадянам зробити свiй вибiр вiльно, безпечно i в комфортних умовах».

Голова облдержадмiнiстрацiї також доручив керiвникам територiй, якi разом iз ЦВК вiдповiдальнi за органiзацiю виборiв у регiонах, виконати вiдповiдну роботу в повному обсязi.

«Сподiваюся, що протягом тижня, який залишився до голосування, дiї команд будуть коректними i змiстовними», – зауважив Сергiй Кузьменко, звертаючись до представникiв полiтичних команд кандидатiв.