У Кропивницькому обіцяють активізувати ремонти доріг

Перегляди: 615

Ремонт дорожнього покриття у Кропивницькому буде суттєво активізований.

Відповідне завдання перед головним управлінням житлово-комунального господарства поставив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 23 квітня, повідомляє прес-служба міськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Комунальники мають використовувати кожну погожу годину, щоб якнайшвидше ліквідувати ями на шляхах міста. Марнування часу, звернув увагу міський голова, зводить нанівець усі зусилля міської влади зробити дороги обласного центру якісними і множить на нуль фінансові ресурси, передбачені у бюджеті на виконання ремонтних робіт.

«Вулиця Гоголя - вправо від центру неякісно залатали асфальт, по Покровській - знову ями! І так можна називати безліч адрес, - звернув увагу очільник міста. – Кожного дня на дорогах міста мають працювати ремонтні бригади, кожного дня вони повинні використовувати лімітовану кількість асфальту – заводи вже працюють. І кожного дня жителі міста мають знати, де і як ремонтувалися шляхи у Кропивницькому».

Андрій Райкович попередив комунальників, що вже неодноразово через «Гарячу лінію» отримує прохання від кропивничан облаштувати навіс на зупинці «Центральний ринок». Поки що на своєзвернення містяни отримують лише відписки. Така ситуація міського голову не влаштовує.

«Вийдіть на місце, уважно подивіться. Там не важку конструкцію треба зробити, а продумати, як вписатися у простір з лавочками, – наголосив Андрій Райкович. - Необхідно ретельно продумати це питання, внести додаткові пропозиції, щоб за результатами півріччя передбачити ресурс на облаштування зручної зупинки у цьому місці, де немає дерев і пасажирам доводиться пектися на сонці».

Нагадаємо, в обласному центрі на вулицях Велика Перспективна і Чміленка облаштують два з’їзди для людей на інвалідних візках.