У Кропивницькому районі стартувала всеукраїнська військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») (ФОТО)

Перегляди: 1591

Сьогодні, 10 травня, на Кіровоградщині стартував ІІ етап обласних змагань всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у Кропивницькому районі.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Цього року він проводиться на території Миколаївської сільської ради, передає кореспондент CBN.

У змаганнях беруть участь 15 команд від навчальних закладів Кропивницького району. В кожній команді – від чотирьох до восьми учасників.

Протягом двох днів хлопці та дівчата виконуватимуть різноманітні завдання: маршуватимуть плацом, змагатимуться у метанні гранати, будуть демонструвати вміння надавати невідкладну допомогу. У другий день змагань продемонструють свою влучність та долатимуть смугу перешкод.

За результатами змагань журі визначить переможців, які отримають вартісні подарунки. У цьому році Кіровоградська районна громадська організація «Бойове братство» запровадила перехідний кубок для переможців змагань. Голова організації Віктор Колінько повідомив, що та команда, яка двічі поспіль зможе перемогти у змаганнях, отримає цей кубок назавжди.