У Кропивницькому після зливи затопило військовий гуртожиток (ФОТО)

Перегляди: 1679

У Кропивницькому внаслідок зливи, яка пройшла сьогодні вночі, затопило квартири 9 родин військових у відомчому гуртожитку – одноповерховій будівлі на вулиці Шевченка, передає кореспондент CBN.

Рівень води на підлозі був щонайменше 30 сантиметрів, розповідають мешканці. Такий потоп в будику, за їхніми словами, за десятки років стався вперше. У людей позаливало меблі, речі. Погоріла побутова техніка.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На думку кропивничан, все це – через поряд збудовані цього року казарми. На їхньому місці був пустир і вся вода там всотувалася у землю. Зараз же там заасфальтовували і вода тече до гуртожитку – будівельники не облаштували систему зливу.

З помешкань рятувальники воду відкачали. Люди повиносили речі на вулицю просушити. Аби захистити будівлю від подальших підтоплень, комунальники риють траншеї та укріплюють їх мішками з піском. Хто відшкодовуватиме збитки – поки невідомо.

Фото надані мешканцями гуртожитку