«Олександрія» сенсаційно поступилася ФК «Львів»

Перегляди: 1070

У матчі 29-го туру чемпіонату Української Прем’єр-Ліги футбольний клуб «Олександрія» приймав на своєму полі ФК «Львів» сьогодні, 19 травня, передає кореспондент CBN.

Після учорашньої поразки «Маріуполя» від київського «Динамо» та з огляду те, що головний конкурент олександрійців – луганська «Зоря» зустрічається с донецьким «Шахтарем», підопічні Володимира Шарана у разі перемоги мали можливість офіційно оформити бронзові медалі. Але психологічно налаштуватися на цю зустріч господарі поля, які зробили суттєві зміни в основному складі, не змогли.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Олександрійці безбарвно зіграли в атаці й допустили чимало помилок у захисті. Єдиний гол, який вирішив долю зустрічі, був забитий в другому таймі. Після дуже дальньої передачі захисники олександрійців дозволили Бруно прийняти м’яч і зробити націлену передачу в центр штрафної. Там Педро Ферейра випередив трійку захисників, які не встигли накрити суперника, й влучно пробив у дальній кут воріт – 0:1.

Переналаштуватися й змінити хід подій в зустрічі олександрійці не змогли й зазнали дуже болючої поразки. Після матчу головний тренер «Олександрії» Володимир Шаран назвав цю гру найгіршою для його команди в цьому чемпіонаті й визнав, що не вистачало визнаних лідерів, а молодь не змогла гідно замінити гравців основи.

Після такого фіаско футболісти не отримають вихідних і на матч наступного туру до Маріуполя вирушать потягом. Наразі, за три тури до закінчення першості, «Олександрія» випереджає найближчих переслідувачів на 9 очок.