На Кіровоградщині планують підвищити тарифи на воду

Перегляди: 1336

Відкрите обговорення необхідності встановлення тарифів на послуги централізованого водопостачання та водовідведення відбудеться о 10:00 29 травня за адресою: Кропивницький, будівля міської ради (вул. Велика Перспективна, 41), кімн. 426.

Про це йдеться у повідомленні ОКВП «Дніпро-Кіровоград», текст якого має CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Заявки для участі у відкритому обговоренні приймаються по 27 травня включно в письмовому вигляді або на електронну адресу підприємства: zv@dnipro-kirovograd.com.ua.

Пропозиції та зауваження можна надсилати по 27 травня включно на адресу: Кропивницький, вул. Соборна, 19а.

У повідомленні підприємства також сказано: «Перегляд тарифів на послуги зумовлений вимогами чинного законодавства, зменшенням обсягів реалізації по водопостачанню на 1,61%, зростанням вартості реагентів, зокрема хлору на 113,9%, коагулянту - на 31,5% та гіпохлориту натрія - на 68,4%, електроенергії (18,1% по першому класу, 19,7% по другому класу), матеріалів, запчастин, послуг, підвищенням рівня оплати праці на 52,4%, необхідністю погашення частини кредиту Світового банку та відсотків за його користування».

Структура тарифів на послуги централізованого водопостачання та водовідведення на 2020 рік