Кропивницькі більярдисти повернулися з Білорусі з перемогою

Перегляди: 1294

У білоруському місті Калинковичі тренер Віктор Колосов провів традиційний Кубок слов'янських держав, повідомив СВN старший тренер збірної Кіровоградщини зі спортивного більярду Олександр Сінякевич.

У цьому році змагання проходили у форматі матчу юнацьких збірних Гомельської області та Кропивницького. У кожній команді було по п'ять юних спортсменів і тренер.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Олександр Сінякевич заявив на змагання Іллю Стерпула та чотирьох дівчат: Дарину Ковальову, Дарину Дяченко, Олександру Міщенко та Єлизавету Завгородню.

Матч проходив два дні. Діти грали у вільну піраміду, тренери - в кластер. Формат поєдинків - два тайми по півгодини.

Спочатку Ілля Стерпул обіграв Тимофія Тимофєєва - 34:18. Потім Дар'я Ковальова здолала Тимофія Булавіна - 26:18. Відставання білоруської команди в рахунку скоротив Антон Терешковець, який був сильнішим за Дарину Дяченко - 28:13. Таким чином, після першого дня українці були попереду - 2:1.

У другий день Олександра Міщенко не залишила шансів Микиті Петрушенко - 42:22. А потім Єлизавета Завгородня в дівочій дуелі переграла Уляну Бєляєву - 33:18.

Наостанок був матч між Віктором Колосовим і Олександром Сінякевичем, який викликав великий інтерес. За півтори хвилини до завершення протиборства Віктор Колосов вів у рахунку 30:28, але Олександр Сінякевич вирвав перемогу - 33:31.

У підсумку збірна Кропивницького здолала господарів із рахунком 5:1 і стала володарем Кубку слов’янських країн 2019 року.

Олександр Сінякевич по поверненні в Україну подякував Віктору Колосову за високий рівень організації турніру та теплу зустріч друзів-суперників.